ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1974).
ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

ΡΙΤΑ ΚΑΝΤΙΛΑΚ - RITA CADILLAC

Ρίτα Κάντιλακ - Rita Cadillac 
Χορεύτρια του στριπτίζ, τραγουδίστρια και ηθοποιός. Γεννήθηκε στις 18 Μαίου 1936 στο Παρίσι και το πραγματικό της όνομα, ήταν Nicole Yasterbelsky. Πέθανε στις 5 Απριλίου 1995. Είχε παντρευτεί το 1963 τον παλιό πάικτη του Ολυμπιακού στο πόλο Μπάμπη Μουτσάτσο, με τον οποίο χώρισε σύντομα, αποκτώντας μια κόρη την Ανούκ.
Φιλμογραφία
Αυτό το κάτι άλλο (1963)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.vice.com/gr/

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Δημήτρης Τσακίρης
Ηθοποιός, σεναριογράφος  και σκηνοθέτης.
Φιλμογραφία
Έρως και κύματα (1928)  [Πάνος Φιλίκος]
Το λιμάνι των δακρύων  (1929)
Η μπόρα (1929)
Αστέρω (1929)[Θάνος]
Μακριά απ' τον κόσμο (1930)
Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας (1932) [Μήτρος]
Τον παλιό εκείνο τον καιρό (1964)

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

ΣΤΕΛΛΑ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ

Στέλλα Βαφειάδου
Φιλμογραφία
Ο αχόρταγος (1967)
Δεν έχω δρόμο να διαβώ (1968)
Τζέιν Έυρ (1968)
Στον ίσκιο του θεού (1969)
Εσένα μόνο αγαπώ (1970)

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΑΣΚΑΣ

Γρηγόρης Δάσκας
Φιλμογραφία
Η έξοδος του Μεσολογγίου (1966)
Πάρε κόσμε (1967)[στο νοσοκομείο]
Τρελός, παλαβός και Βέγγος (1967)
Χαϊδάρι: 3,30 αποδράσατε (1967)
Οι γενναίοι του Βορρά  (1970)

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΝΕΡΗΣ

Ηλίας Μαρνέρης
Χορευτής.
Φιλμογραφία
Ο αδελφός μου ο τροχονόμος (1963)
Σχολή για σωφερίνες (1964)
Μια τρελή τρελή οικογένεια (1965)
Ραντεβού στον αέρα (1966)
Θυσία (1966)
Ο αδελφός μου ο λόρδος (1966)
Οι θαλασσιές οι χάντρες (1967)
Μια κυρία στα μπουζούκια (1968)
Η αρχόντισσα του λιμανιού (1969)
Η παριζιάνα (1969)
Σ' αγαπώ (1971)
Εθνική παπάδων (1984)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/mousikotheatroepitheorisi/

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

ΘΕΜΗΣ ΜΑΝΕΣΗΣ

Θέμης Μάνεσης
Ο Θέμης Μάνεσης (Αθήνα, 1945 – 22 Φεβρουαρίου 2017) ήταν Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Αποφοίτησε από τη θεατρική σχολή του Κώστα Μιχαηλίδη το 1969 και πραγματοποίησε την πρώτη του θεατρική εμφάνιση με τον θίασο των Νίκου Ρίζου, Κώστα Βουτσά, Μάρως Κοντού και Γιάννη Βογιατζή σε ηλικία μόλις 25 ετών. Από τις συμμετοχές του σε παραστάσεις ξεχωρίζει η συνεργασία του με το Κεντρικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (2000) στον Πλούτο του Αριστοφάνη, όταν υποδύθηκε το ρόλο του Συκοφάντη. Πρωταγωνίστησε σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες, βιντεοταινίες, ενώ υπήρξε και συμπαρουσιαστής στο τηλεοπτική παιχνίδι «Κόντρα Πλακέ» που παρουσίαζε ο Σπύρος Παπαδόπουλος (1996). Επίσης, σε θεατρικές παραστάσεις που προβλήθηκαν από την τηλεόραση, όπως «Η Χαρτοπαίχτρα», «Υπόγειο» κ.α. Χαρακτηριστικός ήταν ο ρόλος του στο σίριαλ «Οι Αυθαίρετοι», όπου υποδυόταν έναν «μάγκα» φορτηγατζή. Η τελευταία του εμφάνιση στην τηλεόραση πραγματοποιήθηκε στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» το 2014. Απεβίωσε από καρδιακή ανακοπή στις 22 Φεβρουαρίου του 2017, σε ηλικία 72 ετών.
Φιλμογραφία 
Οι αμαρτωλοί (1971)[φίλος Νομικού]
Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι (1980)
Παραγγελιά! (1980) [ταξιτζής]
Ξεβράκωτος Ρωμιός (1980)
Οι απέναντι (1981) [Μιχάλης]
Φυλακές ανηλίκων (1982) [Νώντας Μπακαλάκος]
Φυλακές ανηλίκων Νο2   (1984)
Η γυναικάρα από το Κιλκίς (1985) [Σήφης]
Θεόφιλος   (1987)
Κόκκινος δράκος (1998)
ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ