ΕΝΑ BLOG ΜΕ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977). ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 90lepta.com, ΤΟ www.retrodb.gr, ΤΟ www.cine.gr, ΤΟ www.sansimera.gr ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΞΑΡΧΟΥ ''ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ''.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Panos t, ΠΑΝΟ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

ΤΑΝΙΑ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ


Τάνια Σαββοπούλου
Γεννήθηκε 1935 στον Πειραιά και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν. Απέκτησε άδεια άσκησης επαγγέλματος ηθοποιού ως εξαιρετικό ταλέντο.
Φιλμογραφία
Wasted youth (2011) 
Εν πλω (1986)
Στοργή (1965)
Υγραέριο (2006)
Σειρές που έχει παίξει
Ανατομία ενός εγκλήματος 1994 ΑΝΤ1
Άνθρωπος δίχως πρόσωπο (Ο) 1972 ΕΙΡΤ
Βίος και πολιτεία του Χαράλαμπου Κ 1989 ΕΤ2
Γαλήνη 1976 ΕΡΤ

Γιάννης και Μαρία 1982 ΕΡΤ
Επιστροφή 1982 ΕΡΤ
Εφιάλτης 1973 ΕΙΡΤ
Θύματα ειρήνη 1999 MEGA
Καλή σου νύχτα κυρ Αλέξανδρε 1980 ΕΡΤ
Κόκκινο στην άκρη της πόλης 1996 ΕΤ2
Μέσα από το πλήθος 1984 ΕΡΤ2
Σκονισμένα σύννεφα 1995 ΕΤ1
Ταξίδι 1976 ΥΕΝΕΔ
Το τελευταίο αντίο 1994 MEGA
ΑΠΟ ΤΟ 90lepta.com ΚΑΙ ΤΟ www.retrodb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: