ΕΝΑ BLOG ΜΕ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977). ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 90lepta.com, ΤΟ www.retrodb.gr, ΤΟ www.cine.gr, ΤΟ www.sansimera.gr ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΞΑΡΧΟΥ ''ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ''.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Panos t, ΠΑΝΟ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΥΛΟΣ ΛΙΑΡΟΣ

Παύλος Λιάρος
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1943 και σπούδασε στη Σχολή Κ. Μιχαηλίδη. Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1963 στην ταινία "Κάθαρμα" του Κ. Ανδρίτσου. Ηθοποιός της σκηνής ανέπτυξε μεγάλη δραστηριότητα στον κινηματογράφο όπου εργαζόταν σαν πρωταγωνιστής αλλά και σεναριογράφος.
Φιλμογραφία
Τζακ ο καβαλλάρης (1979) [Νίκος]
Η μεγάλη απόφαση (1977) [Γιώργος Καίσαρης]
Βρώμικες Κυρίες (1975) [Γιώργος]
Αγουρη Σάρκα (1974) [Στέφανος]
Στον Ιλιγγο της Αμαρτίας (1972)
Υπέροχες Νύφες, Κορόιδα Γαμπροί (1972) [Τζώνης]
Η Αρχόντισσα του Κάμπου (1971)
Μια Βοσκοπούλα Αγάπησα (1971)
Ζητείται επειγόντως γαμπρός (1971) [Ντίμης Γιαμαλάκης]
Υποβρύχιον: Παπανικολής (1971) [(ανθυποπλοίαρχος)
Μπότσαρης]
Καλάβρυτα 1821 (1970) [Λάμπρος]Χριστίνιο:Ο θρύλος μιας αγάπης (1970)
Ομορφες Μέρες (1970) [Μάρκος]
Τρελλά Κορίτσια απίθανα Αγόρια (1970) [Αντώνης]
Αγάπησα έναν Προδότη (1969) [Βαγγέλης]
Ο τζαναμπέτης (1969) [Νίνος (Νεόφυτος) Φωτεινός]
Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι (1967) [Κίμων Πετρόχειλος]
Τα δύο πόδια σ' ένα... παπούτσι! (1967) [Χαρίλαος]
Οι Σφαίρες δεν Γυρίζουν Πίσω (1967)
Γαβριέλα, η Αμαρτωλή της Αθήνας (1966) [Δήμος]
Κατηγορώ την Κοινωνία (1966) [Αλέξης Σιγρίδης]
Ο Ψαρογιαννος (1966)
Τα Μυστικα της αμαρτωλης Αθηνας (1966)
Λολίτες της Αθήνας (1965)
Κραυγή (1964) [Δημήτρης Νάσκος]
Το κάθαρμα (1963) [Ηλίας]
Σειρές που έχει παίξει
Λέσχη μυστηρίου 1976 ΕΡΤ
Ποιος είναι ο ένοχος 1973 ΥΕΝΕΔ
Προστάτες του νόμου 1973 ΥΕΝΕΔ
Το μυστικό του άσπρου βράχου 1982 ΥΕΝΕΔ
Υποψίες 1977 ΕΡΤ
ΑΠΟ ΤΟ 90lepta.com ΚΑΙ ΤΟ www.retrodb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: