ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ

























Κομπάρσος
Τον βρήκαμε σε 18 ταινίες.
Φιλμογραφία
Διπλοπενιές (1966)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
5.000 ψέμματα (1966)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Δεν πουλάω την καρδιά μου (1966)[χορεύει στη φυλακή]
Δοσατζού:Επιχείρησις γαμπρός (1966)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Κατάχρησις εξουσίας (1967)
Η χαρτορίχτρα (1967)[μπουζουξής]
Νυμφίος ανύμφευτος (1967)[καλεσμένος στο γάμο]
Αντίζηλοι (1967)[καλεσμένος στο γάμο]
Η αρχόντισσα κι ο αλήτης (1968)[καλεσμένος]
Γοργόνες και μάγκες (1968)[γκαρσόνι]
Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968)[πελάτης εστιατορίου και στην ομιλία για την κηδεία του Κωνσταντάρα]
Ο γίγας της Κυψέλης (1968)[τραγουδάει με συγκρότημα]
Κακός, ψυχρός και ανάποδος (1969)
Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του (1969)[πελάτης ντίσκο]
Ο άνθρωπος της καρπαζιάς (1969)[στο σινεμά και φίλαθλος Πύραυλου
Το αφεντικό μου ήταν κορόιδο (1969)[στο θέατρο]
Ο θαυματοποιός (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης
Οι γενναίοι του Βορρά (1970)[Βούλγαρος αξιωματικός]
Ο αντιφασίστας (1972)[Ιταλός στρατιώτης]
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: