ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΠΠΑΤΟΣ

Στέλιος Καππάτος
Γεννήθηκε το 1938 και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη της Αθήνας, με καταγωγή από τα Δηλινάτα της Κεφαλονιάς. Υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα, βασικό και μόνιμο στέλεχος του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Άπειρες οι Θεατρικές παραστάσεις στις οποίες είχε εκφράσει το πηγαίο ταλέντο του. Πιο σημαντικές, Λεωφορείον ο Πόθος (1965), ΝΕΦΕΛΕΣ [1978] με τους Θύμιο Καρακατσάνη (Στρεψιάδης), και τον ίδιο, στον ρόλο του Ξανθία. Το 1980-1981 πρωταγωνίστησε με τον Διονύση Παγουλάτο στο έργο «Ο Αφορεσμένος» του Λασκαράτου. Επίσης στην Τραγωδία «ΕΛΕΝΗ», του ΚΘΒΕ με σκηνοθέτη τον Ανδρέα Βουτσινά, όπου ο Στέλιος Καπάτος, ερμήνευσε έναν Αιγύπτιο Αγγελιαφόρο.  Ο Στέλιος Καππάτος απεβίωσε στην Θεσσαλονίκη, στις 3 Νοεμβρίου 1987.
Φιλμογραφία
Δοξόμπους  (1987)  
Μάης  (1976)  
Δι`Ασήμαντον Αφορμήν (1974) [Μήτσος]  
Πληγωμένα Νιάτα (1969)  
Πικρή Ζωή (1965) [φίλος του Ρόμπι]
 ΑΠΟ ΤΟ 
http://www.kefaloniamas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: